7 Adımda Android Uygulama Yapmak

iZurdea

Üye
Üye
15 Ocak 2019
105
61
28
Merhaba Diğer Konum nedensiz yere kapandı tekrar açıyorum Piyasada bayabi mobil uygulama yapma programları var ücretli ve herkezin düşündüğü gibi değil gelin siz ile 7 adımda android uygulama yapalım Gerekli Olan bir adet Host ve Domain free de olur sohbet uygulamasımı yapmak istersiniz veya değişik birşey oralarını bilmem mobil uyumlu php html fark etmez bi sc kuruyoruz mesela sohbet scripti baya bi script var herhangi biri olur site tamam scripti yükledık ozaman aşşagıda 7 adımda görselli bir şekilde Android mobil uygulama yapmayı detaylıca öğrenebilirsiniz

1- Sitemizi Şu Şekilde www.örneksite.com yazıyoruz Şunu belirteyim Sub Domain olmaz Şöyle yapmaya çalışmayın sohbet.örneksite.com
1-Adım Görsel
resmim.net/f/SS7FIl.jpg

2- Uygulama İsmini Girelim Mesela TPU Sohbet
2-Adım Görsel
resmim.net/f/0FX5Jt.jpg

3-Uygulama iconu resmini Belirliyoruz İstersenız Url olarak İstersenız Sarı Olarak işaretledigim alandan telefonunuzdaki fotolardan birini katabilirsiniz
3-Adım Görsel
resmim.net/f/4O9hPq.jpg

4- Versiyon Olarak Şey Yazabilirsiniz TPU 1.0 Diye :)
4-Adım Görsel
resmim.net/f/uMPGVJ.jpg

5- Burda Uygulama Dili Seçiyoruz 2 tane var zaten fransızca ingilizce
5-Adım Görsel
resmim.net/f/UmVMe2.jpg

6- Mailinizi Yazıyorsunuz Merak Etmeyin onay Filan Gelmiyor
6-Adım Görsel
resmim.net/f/NChwre.jpg

7- Son Olarak Kabul Edıp Oluştur Dıyoruz Biraz Bekledıkten sonra sıze lınk verıyor ordan indirip kullanabilirsiniz İsterseniz Sitenize Mobil Uygulamamız Diye bir seçenek katarsınız hostunuza up eder linki kattınızmı tıklayanlar dırek ındırır zaten
7-Adım Görsel
resmim.net/f/by65me.jpg

Konu Alıntı değildir Resimler Eklenmiyordu Link ekledım Bilmeyen arkadaşlar için konuyu açmak istedim eğer yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana daha fazlası için beğenip teşşekür edebilirsiniz boş geçmiyelim :)