İlk Kez VPS Kullanacaklara Tavsiye?

arthurfrank

Acemi Üye
Üye
31 Ocak 2019
5
1
3
Merhaba, günlük 8 - 12k trafik alan 4 websitem var. Bunlaru ovh.com'dan vps cloud alıp taşımayı düşünüyorum özellikleri aşağıdaki gibi. Sizce mantıklı bi hamle olur mu? Şuan hostinger.com'un cloud professional paketini kullanıyorum.
Not: Sitelerimde CPU kullanımı %70in altına inmiyor ve fotoğraf ağırlıklı.

OpenStack KVM
SLA 99.99%
4 vCore(s)
From 3 GHz
8 GB RAM
100 GB
High Availability (Ceph)

• Beğendim
Tepkiler: Admin

Admin

Admin
Admin
14 Ocak 2019
4
3
3
Merhaba, sunucuya geçmeniz bir çok avantajın yanında dezavantaj da getirir. Özellikle en başta lisans maliyetleri yer alıyor. Siteleriniz tabi ki hızlanacaktır. Yani lisans maliyetlerini göz önüne alarak hareket etmenizi tavsiye ederim.

arthurfrank

Acemi Üye
Üye
31 Ocak 2019
5
1
3
Merhaba, sunucuya geçmeniz bir çok avantajın yanında dezavantaj da getirir. Özellikle en başta lisans maliyetleri yer alıyor. Siteleriniz tabi ki hızlanacaktır. Yani lisans maliyetlerini göz önüne alarak hareket etmenizi tavsiye ederim.
Lisans maliyeti derken ne gibi lisanslar? Cyberpanel kullanırım diye düşündüm.

Admin

Admin
Admin
14 Ocak 2019
4
3
3
Cyberpanel çok sağlıklı değildir. Cpanel lisans maliyetleri yüksektir. Plesk daha mantıklı olacaktır.

Nosspeed

Acemi Üye
Üye
17 Ocak 2019
1
1
3
Sunucu yönetimini biliyorsanız mantıklı bir hamle olacaktır. https://nosspeed.com üzerinden sanal sunucu hizmeti almayı düşünürseniz panel kurulumları ve taşımaları hakkında yardımcı olabilir optimizasyonunu ücretsiz yapabiliriz.

• Beğendim
Tepkiler: arthurfrank