İnternetten ilk nasıl para kazandınız?

EnsarBOGAZ

Acemi Üye
Üye
15 Ocak 2019
12
6
3
aliexpresten ucuza ürün getirip internette %100 kağır koyarak kazandım ilk satışım droneydi kargoyla yollamıştım alan kişide bursaada oturuyordu :D peki siz
Oyun sektöründe yetkililik satardık. Bu şekilde işleri büyütüp şirket açmaya kadar gitti site yapar ücretiyle teslim ederdik :)

iZurdea

Üye
Üye
15 Ocak 2019
105
60
28
Tabi ki PPC siteleri ilk adım attığım para kazanma siteleridir. Ardından yöneldiğim Makale sektörü ile para kazanmaya başladım. Bu sektör yolunda aldığım makaleal.com u o anki heycanla küçük miktara sattım. (Şuan domain premium domainlerde) Bu acıyı hala hissediyorum. Makale işinde para olduğunu anlayınca kendime ekip kurdum ve komisyonlu yazdırmaya başladım. Paypal kapandıktan sonra bu işime son verdim. Ardından Wordpress alanına yöneldim. Güvenlik ve optimize alanlarında hizmet verip bir çok referans topladım. Daha sonra @EnsarBOGAZ ile aynı okulda okuduk. Mezun olduktan sonra "Bilişim Firması" kurduk ve aktif olarak hizmet veriyoruz.

Hartavi

Acemi Üye
Üye
20 Ocak 2019
1
0
1
Twitter sistemi kurmuştuk 1000 twitter yabancıyı 250 (YTL)'ye satmıştım mükemmeldi.

turkeybilisim

Acemi Üye
Üye
15 Ocak 2019
7
0
1
Benim hikayem biraz uzun umarım sizi bıktırmaz :) ,
Benim para kazanmam oynadığım oyunlara olan ilgimle başladı zamanında oynadığım bir oyun için sunucu aldım sonra sunucuyu aldığım şirket satılığa çıktı ben devraldım bilişim sektörüne de böylece girdik sonra o şirketle devam edemeyip kapattım. Turkey Bilişim'de teknik destek satış elemanı olarak işe girdim Haziran 2018'de Turkey Bilişim'i devraldım Allah utandırmasın.

dvrzener

Üye
Üye
20 Kas 2020
19
0
6
İnsanların slayt yapmak için verdiği işleri yaparak başladım para kazanmaya. Sonrasında basit slayt yapma programları keşfederek yorulmadan rahatlıkla bu işi devam ettirdim. Para kazanmama yardımcı olan en büyük etkenlerden biri de şuan da kullanmaya devam ettiğim slayt programıydı . Aşağıya merak edenler için link bırakıyorum.

Son düzenleme: