PHP'ye defalarca başladım.

futurist

Acemi Üye
Üye
15 Ocak 2019
8
7
3
PHP öğrenmeye defalarca başladım. Merhaba Dünya'dan daha fazla ilerleyemedim. Benim için ne önerirsiniz arkadaşlar. Örgün alarak aldığım bilgisayar eğitimleri, excel hariç bilgisayar oparatörlüğü, Ve üni deki Bilgisayar giriş dersi. Asıl alanım İngilizce öğretmenliği. Ne önerirsiniz bir kursa falan başvurayım mı?

• Beğendim
Tepkiler: OgedayDemiray

futurist

Acemi Üye
Üye
15 Ocak 2019
8
7
3
Bu arada yeni forumumuz hayırlı olsun. Bilgisayar dergisi gibi olmuş yani. İçim açıldı.

iZurdea

Üye
Üye
15 Ocak 2019
105
61
28
PHP öğrenmeye defalarca başladım. Merhaba Dünya'dan daha fazla ilerleyemedim. Benim için ne önerirsiniz arkadaşlar. Örgün alarak aldığım bilgisayar eğitimleri, excel hariç bilgisayar oparatörlüğü, Ve üni deki Bilgisayar giriş dersi. Asıl alanım İngilizce öğretmenliği. Ne önerirsiniz bir kursa falan başvurayım mı?
Youtube da birçok kaynak mevcut. PHP alanında önerebileceğim kanal ProtoTürk= Tayfun Erbilen hocanın kanalıdır. Gerçekten iyi bir anlatım ve öğretim tekniği ile kolayca öğrenebilirsiniz.

riseswayne

Admin
Admin
14 Ocak 2019
12
16
3
Bu arada yeni forumumuz hayırlı olsun. Bilgisayar dergisi gibi olmuş yani. İçim açıldı.
Yorumunuz için teşekkür ediyoruz.

Şuan size önereceğim 2 farklı yol var. Bir tanesi "YouTube" diğeri ise sorularınız olduğunda TurkFrm.net. Ayrıca PHP ile ilgili bir çok bilgiyi TurkFrm üzerinde zamanla buradan bulabileceksiniz, bunun sözünü size verebilirim.

İyi forumlar!

K4R413iN

Acemi Üye
Üye
17 Ocak 2019
4
0
1
Her şeyden önce sabır lazım bunun için . Oturmayı bilmek lazım saatlerce .