OgedayDemiray Üye Üye 15 Ocak 2019 43 18 8 16 Ocak 2019 #3 Hayırlı satışlar hocam ancak lütfen vergi levhası bilgilerinizi konuya ekleyiniz.
turkeybilisim Acemi Üye Üye 15 Ocak 2019 7 0 1 16 Ocak 2019 #4 iZurdea' Alıntı: Hayırlı satışlar Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. OgedayDemiray' Alıntı: Hayırlı satışlar hocam ancak lütfen vergi levhası bilgilerinizi konuya ekleyiniz. Genişletmek için tıkla ... Vergi levhası ve firma bilgileri konuda ekli hocam.
iZurdea' Alıntı: Hayırlı satışlar Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. OgedayDemiray' Alıntı: Hayırlı satışlar hocam ancak lütfen vergi levhası bilgilerinizi konuya ekleyiniz. Genişletmek için tıkla ... Vergi levhası ve firma bilgileri konuda ekli hocam.
OgedayDemiray Üye Üye 15 Ocak 2019 43 18 8 16 Ocak 2019 #5 Vergi levhası ve firma bilgileri konuda ekli hocam. [/QUOTE] Sonradan gördüm teşekkürler iyi satışlar.
Vergi levhası ve firma bilgileri konuda ekli hocam. [/QUOTE] Sonradan gördüm teşekkürler iyi satışlar.
turkeybilisim Acemi Üye Üye 15 Ocak 2019 7 0 1 16 Ocak 2019 #6 OgedayDemiray' Alıntı: Sonradan gördüm teşekkürler iyi satışlar. Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
OgedayDemiray' Alıntı: Sonradan gördüm teşekkürler iyi satışlar. Genişletmek için tıkla ... Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.